Ремонт

Лакирането на паркет

ЛАКИРАНЕТО НА ПАРКЕТ - СЪВЕТ ЗА ВСЕКИ ДОМ

Лакирането на паркет

Лакирането на паркет представлява нанасянето на лаково порктие върху вече обработената подова настилка с няколко цели:

  •  Предпазва от замърсяване, изхабяване и нараняване или иначе казано: по-дълъг живот за вашия паркет
  •  Лакирането позволява по-лесна поддръжка, която е от особено значение за дълготрайното запазване на първоначалната визия и качество
  •  Гарантира блясък – външният вид на пода не бива да бъде пренебрегван

Какво не знаем за лакирането на паркет?

В днешно време произвежданите лакове са с високо и трайно качество, но за да се получи желаният краен резултат, лакирането на паркет трябва да се остави в ръцете на специалист с усет към детайла. Дейността е на пръв поглед лесна, но подобно на всеки друг занаят, и тук има специфики. Те далеч не са толкова прости за изпълнение. Посоката на нанасяне на лака не бива да е хаотична. А между отделните етапи от лакирането се изискват точно определени промеждутъци от време. Техниката зависи и от подбрания вид лак, разтворител и т.н. А прецизното познаване на пазара е сред водещите приоритети на всяка успешна фирма за лакиране на паркет. Подът трябва да е идеално чист. Без остатъци от стар лак и мазни петна, за да може качествено и трайно да се нанесе новият слой.

Лакирането на паркет е доста по-бюджетна услуга от подмяната му, отразява се изключително благодатно върху старата ви подова настилка и пести много време. Въпреки че мебелите трябва да се изнесат и помещението няма да е използваемо няколко часа, само на следващия ден вие ще можете да върнете всичко обратно на мястото му. Това са само част от причините да предприемете лакиране на паркет във вашия дом или офис, така че да разкриете цялата красота на вашата леко захабена подова настилка.

За повече информация относно лакирането на паркет ни потърсете:

Адрес бул. “Априлско въстание” 2П, 7200 Западна промишлена зона, Разград, България

Телефон: (+359) 898 79 11 11

Фейсбук: Алфа онлайн

2 коментара на “Лакирането на паркет

  1. mihail каза:

    predlagate li lakove za parket? obmislqm da lakiram moq parket sled ciklene

Коментарите са забранени.