"ДОМ ЗА ВСИЧКИ - ВСИЧКО ЗА ДОМА"

Семена, торове и контрол над вредители

От тук можете да си набавите най-качествените семена и торове, благодарение на които да подхранвате своите цветя, храсти, дървета, плодове, зеленчуци или други.

Семена и торове – какво да знаем за тях

Красивата градина, леха, цветен кът с цветя е гордостта на всяка къщовница. Тя е израз на усещане за уют, красота и естетика. Декоративните дървета и храсти са средство за създаване на неповторима обстановка в градини и паркове, за оформяне на градската среда и селски дворове.

Декоративната трева, на свой ред, допринася за създаването на неповторима релаксираща зелена морава и усещане за боси крака върху тревата. Всеки се е сблъсквал с това върховно усещане.

Ако искате да постигнете блажено спокойствие, ненадминато красота и приказен оазис в дома си, сега е моментът да си отделите част от времето, в което да прегледате нашата категория.

Ние сме селектирали няколко отделни подкатегории. Ето какви са те:

  • Храсти;
  • Торопочвени смеси, торове и мулч;
  • Контрол над вредители

Всичко това имате възможност да откриете на едно място. Сигурни сме, че пазаруването ще представлява истинска наслада за всичките ви сетива.

Торовете и тяхната функция в градината

Растителните видове по цял свят се нуждаят от комплексна грижа за своето правилно съществуване и функциониране. Градинарите са хората, които набавят всички необходими за тях съставки.

Почвата, освен натуралните храни, които съдържа, тя притежава абсолютен недостиг и на други полезни за растенията, вещества. Това са така наречените течни торове.

Както вече споменахме, това е една строго препоръчителна и допълнителна добавка при отглеждането на всички видове растителни видове. Те допринасят за по-бързото им развитие и стабилизират отделните им части.

Намесата им не оказва неблагоприятното си влияние върху тях. За това и употребата им е изискваща. Почвата е богата на натурални хранителни вещества, но те не са достатъчни за живота на растенията.

Няколко са най-важните им свойства. На първо място стимулират растежа. Изключително съществено при израстването на видовете култури.

Градинарите използват течни торове, разредени с вода, в строго обособени съотношения. Стимулирането на растежа е предпоставка за добра реколта, на каквато всеки един стопанин е в очакване.

Не по-малко значимо е и подобряването вкусовите качества на растенията. Тези течни торове са разработени на базата на изцяло натурални въглехидрати. Земеделските производители са наясно, че не винаги хибридно отглежданите култури притежават същите по вид качества като диворастящите.

За да подобрят стойността им, те прибягват към употребата на течни стимуланти. Освен добра реколта, важно правило е и високото качество.

Контрол над вредители – какво да знаем при покупка

Ако в дома ви започнете да усещате чуждо присъствие на нежелани гости, трябва мигновено да се замислите за оръжие, с което да ги прогоните. Не забравяйте, че ако не действате навреме, възможно е вредителите да се умножат и проблемът да се превърне в много по-сериозен и почти трудно разрешим.

Нашият онлайн магазин имаме наистина всевъзможни предложения и сме сигурни, че поне една част от тях отговарят подобаващо на търсенето ви. Първото, което се изисква от вас да направите, е да споделите с продавач-консултантите ни за вредителите, с които планирате да се преборите.

Това се отнася за хората, които нямат наистина никакви познания в тази област и единственото, на което разчитат, са съветите от познати.

Ако ли обаче вече сте успели да натрупате достатъчно информация и знаете какво търсите, можете да прескочите допитване до служител и да се отправите директно към конкретния артикул в онлайн магазина ни.

Тук, както и сами виждате, ще откриете множество капани, които са създадени с цел да уловят гризачите. Колкото и да не искаме да ги нараняваме по никакъв начин, мишките и плъховете са едни от най-гнусните животни и забелязвайки тяхното присъствие в дома си, ние направо изпадаме в ужас.

Да не говорим, че са носители на какви ли не болести и зарази и ако трябва да действаме от хигиенна или здравословна гледна точка, то незабавно следва да купим капан, в който да ги заклещим.

Това, както знаете, не означава че слагате край на живота им, а чисто и просто, ги прогонвате от дома си. Винаги можете да ги хвърлите насред някоя поляна и да им дадете правото да живеят.

Молците, например, могат да нанесат наистина големи щети на текстила във вашия дом. Затова и съветът ни е да си набавите няколко на брой закачалки, които да поставите в гардеробите си и да не позволявате на вредителите да съсипят вашите любими палта, пуловери или други облекла и завивки.

Защо да изберете АЛФА ?

Защото ние ви предлагаме огромно разнообразие от над 10 000 продукта, които са удобно сортирани в различни категории и по този начин бързо ще намерите именно това, което търсите в сайта ни. При желание от ваша страна можете сами да се убедите в отличното качество на всички стоки, които можете да закупите при нас, посещавайки физическия ни магазин в град Разград . Нашите професионални служители ще ви помогнат да вземете правилното решение и ще ви дадат съвет, ако се затруднявате или просто имате някакви въпроси. Очакваме ви още днес !

Семена, торове и контрол над вредители от АЛФА.

✓Промоции и топ оферти.  ✓Поръчайте от eAlfa.bg или се обадете на ☎ 0898791111.  ✓Доставка до адрес или вземане от магазина. 

Грижата за растенията и контакта с тях са много успокояващи и терапевтични. Изберете от разнообразните ни продукти и създайте красиви аранжировки. Те внасят хармония и създават уютна домашна среда.

Предлагаме Ви семена, торове и контрол над вредители, които Ви помагат да създадете специална атмосфера във Вашата градина. С тях може да предпазите градината си от вредители.

Превърнете я в приказка, там където човек може наистина да си почине и да отдъхне.

Количка