"ДОМ ЗА ВСИЧКИ - ВСИЧКО ЗА ДОМА"

Бои, лакове, мазилки и шпакловки

Предстои ви ремонт? Имаме решение

С  категорията „Бои, лакове, мазилки и шпакловки“ целта ни е да улесним търсенето на строителни материали. В нея ще намерите широка гама продукти на изключително високо качество. Не правим компромиси с качеството и нашата цел е всеки ден да се подобряваме. Крайният клиент е нашето огледало и целта ни е да бъде удовлетворен. Не се колебай и посети категорията, която би направила дома ти РАЙ.

Какво ще откриете тук?

Видове мазилки 

  • Вътрешна мазилка – стандартна или фина шпакловка, декоративна или функционална мазилка, която се полага в интериорната част на сградата. Нейната цел може да бъде както постигане на гладка основа преди боядисване, слагане на тапети или лепене на плочки, така и оформяне на специфични обеми в интериорните помещения. Вътрешната мазилка може да бъде строителна и декоративна, според интериорния дизайн и характера на търсения ефект.
  • Външна мазилка – специален вид фасадно покритие, което има за цел да предостави допълнителен защитен слой срещу климатичните условия или да изглади повърхността преди полагане на специализирани изолационни панели от различен вид.

Както външната, така и вътрешната мазилка са задължителни компоненти от всеки строителен проект. Те се подбират и полагат в различни фази от строителството, така че да изпълняват предвидените цели по оптимален начин.

Защо да изберете АЛФА ?

Защото ние ви предлагаме огромно разнообразие от над 10 000 продукта, които са удобно сортирани в различни категории и по този начин бързо ще намерите именно това, което търсите в сайта ни. При желание от ваша страна можете сами да се убедите в отличното качество на всички стоки, които можете да закупите при нас, посещавайки физическия ни магазин в град Разград . Нашите професионални служители ще ви помогнат да вземете правилното решение и ще ви дадат съвет, ако се затруднявате или просто имате някакви въпроси. Очакваме ви още днес !

Бои, лакове, мазилки и шпакловки от АЛФА. Промоции и топ оферти.  Поръчайте от eAlfa.bg или се обадете на ☎ 089879 1111. Доставка до адрес или вземане от магазина.

Количка