Показване на 6 резултата

ПЛАСТМАСОВИ РЕСНИ ЗА ВРАТА / 0505045

40.55 лв. / бр.
ПЛАСТМАСОВИ РЕСНИ ЗА ВРАТА Ресните са удобни за употреба, а монтажът им е улеснен значително. Проветряването на въздуха в дома Ви е изключително важно за поддържането на неговата чистота.
Материал: пластмаса
Размер: 96 Х 196 см
Тегло: 1,950 кг

РЕСНИ ОБИКНОВЕНИ / А166

7.55 лв. / бр.
Ако Ви е омръзнало насекоми да влизат през вратата всеки път щом я отворите, то обикновените ресни са най-подходящи за Вас! Продуктът е изработен от PVC Широчината на ресните е 90 см.

ЕДИНИЧЕН СТЯГАЩ СТОПЕР ЗА РЕЛСА

0.10 лв. / бр.
ЕДИНИЧЕН СТЯГАЩ СТОПЕР ЗА РЕЛСА Единичен стягащ стопер за релса. Изработен от висококачествена пластмаса, която осигурява дълъг живот. Може да се използва за всички типове PVC релси.
Материал Пластмаса
Цвят Бял
Вид Единичен

ДЪРВЕН КОРНИЗ Ф28 3.50М

35.00 лв. / бр.
ДЪРВЕН КОРНИЗ Ф28 3.50М Дървените корнизи са предпочитани поради естествения материал и отличното качество, а добрият им естетичен вид е подходящ за всяка стая, като добавя усещане за уют.
Цвят Череша
Материал Дървен - бук
Диаметър Ф28

ДВОЙНА БЯЛА РЕЛСА С БОРД 2М

13.25 лв. / бр.
ДВОЙНА БЯЛА РЕЛСА С БОРД 2М Двуканалната релса е изработена от висококачествена пластмаса и е перфорирана за по - лесен монтаж. Релсата имa възможност за монтиране на бленда.
Материал PVC
Цвят Бял
Вид / Дължина Двойна с борд / 2 метра

Искате завършен вид на дома ?

Пердетата са може би най-забележимата стенна декорация – те придават повече характер на стаята и имат практични функции. Открийте перфектния за вас модел сред разнообразието от стилове, цветове и материали. Приятния цветове, в които се предлагат пердетата ще донесат свежест и настроение в дома ви. Пердетата са лесно комбинативни с други свежи цветове, и със сигурност успешно ще допълни цялостния ви интериор.  Внесете красота и уют с нашите висококачествени предложения за пердета и корнизи. Пердетата са нещото, което дава характер на дома ви.

Какви пердета и корнизи предлага АЛФА?

Истината е, че разнообразието е огромоно и може да се убедите сами в това. От размер до модел и подходящо помещение Вие ще намерите точните артикули за Вас. Убедени сме.

Защо да изберете АЛФА ?

Защото ние ви предлагаме огромно разнообразие от над 10 000 продукта, които са удобно сортирани в различни категории и по този начин бързо ще намерите именно това, което търсите в сайта ни. При желание от ваша страна можете сами да се убедите в отличното качество на всички стоки, които можете да закупите при нас, посещавайки физическия ни магазин в град Разград . Нашите професионални служители ще ви помогнат да вземете правилното решение и ще ви дадат съвет, ако се затруднявате или просто имате някакви въпроси. Очакваме ви още днес !