Оранжерии, мрежи и огради

Имате идея за малка градина и искате да инвестирате в подвижна оранжерия? Имате ограничено пространство, но искате да отглеждате растения?

Домашно озеленяване с оранжерии за градината

Повече и повече хора се свръщат към старите методи на отглеждане на собствени хранителни продукти.

Благодарение на нашата селекция не е нужно да сте далеч от града, за да отглеждате свежи плодове и зеленчуци – с продуктите в тази категория можете да изградите нещо специално и собствено.

Спецификации на оранжериите и защо са толкова полезни

Оранжерията е всяка структура, която позволява на градинаря да отдели дадени растителни видове от външните условия и да създаде по-топъл микроклимат. Класическата английска оранжерия е остъклена, с постоянна основа закопана дълбоко в почвата.

Не сте сигурни дали мястото ви е подходящо за отглеждане на определени растителни видове и искате да пробвате? Имате нужда от подвижност?

Тогава подвижните оранжерии на АЛФА ви дават необходимата гъвкавост да избирате и сменяте мястото спрямо вашите нужди и потребностите на вашата градина.

Отглеждането на чувствителни и плододайни растителни видове не е никак лесна работа. То може да отнема доста време, особено ако растенията са капризни или атмосферните условия не са никак благоприятни.

С подвижна оранжерия можете да доставите нужното атмосферно спокойствие и стабилност на вашите растения. Чрез мобилните прозорчета имате възможността да проветрявате пространството, а мрежовата защита не допуска влизането на насекоми и паразити.

Защитни мрежи за ограда, насаждения и парници

Този тип мрежи за създадени да служат като подвижна защита от прах, вредители и кинетичният катаклизъм на силните валежи от градушка.

Благодарение на вплетените нишки, мрежите имат изключителна издръжливост и предоставят продължителна защита срещу лесна инсталация.

Мрежите за ограда имат засенчваща функция и ви дават нужното прикритие от непоканени погледи, но могат и да служат като бариера срещу прах или растения.

Те са лесни за монтиране, доста издръжливи на късане, слънце и стихии и могат да ви служат дълго време без да се налага тяхната подмяна.

Мрежите за защита на насаждения могат да се ползват както в малък мащаб така и в по-голям, с широка приложимост за различни растителни видове.

Тяхната роля е да спират птици и насекоми от това да нанасят масови щети на насажденията ви, като позволяват на вятър, слънце и дъжд да достигнат до нежните форми и плодове.

Те също служат като защита от градушка, която може да бъде пагубна за продуктивността ви. Инвестиране в подобна защита може да ви спести много главоболия и редица от проблеми, които може би вече са ви сполетявали.

Подбора на правилната защита ви спестява много главоболия, главоболия, които някога са били просто част от естеството на отглеждането на подобен вид продукция.

Благодарение на модерността и новите технологии, съвременните производители, градинари и земевладелци могат да предпазят своите растителни култури от набезите на безпощадните птици.

Защо да изберете АЛФА ?

Защото ние ви предлагаме огромно разнообразие от над 10 000 продукта, които са удобно сортирани в различни категории и по този начин бързо ще намерите именно това, което търсите в сайта ни. При желание от ваша страна можете сами да се убедите в отличното качество на всички стоки, които можете да закупите при нас, посещавайки физическия ни магазин в град Разград . Нашите професионални служители ще ви помогнат да вземете правилното решение и ще ви дадат съвет, ако се затруднявате или просто имате някакви въпроси. Очакваме ви още днес !

Оранжерии, мрежи и огради от АЛФА.

✓Промоции и топ оферти.   ✓Поръчайте от eAlfa.bg или се обадете на ☎ 0898791111.   ✓Доставка до адрес или вземане от магазина. 

Изберете от висококачествените ни предложения за оранжерии, мрежи и огради.

Нашите оранжерии са перфектни както за нови, така и за опитни градинари. Те могат да поберат значителен брой растения и ще бъде чудесно решение за защита на вашите растения от студеното време. 

При нас можете да откриете огради и мрежи, които предпазват имота от неблагоприятни атмосферни условия. Те защитават личното Ви пространство и създават условия за отглеждане на декоративни плетове.

Огромно предимство на нашите продукти е лесният монтаж.

Количка