Декор

Декориране на дома – 4 полезни съвета

Декориране и ремоделиране на дома
  1. Декориране по вкус – Как искате да изглежда Вашият дом? Ето един трик за декориране, който да Ви помогне да усъвършенствате стила си: погледнете гардероба си. Предпочитате по-свободен и по-удобен? Гравитирате ли към определени цветове или шарки? Друг начин да Ви помогнем да определите стила си е да помислите за ключови думи, които определят как искате да се чувствате в едно пространство. Традиционно, официално, елегантно? Обърнете внимание на дизайнерските вдъхновения във всеки аспект от живота. 
  2. Декориране според Вашето пространство – Планирането на стил според Вашето пространството, което влияе върху мащаба, е от съществено значение. Хората често използват декориране с мебели, които са твърде големи или твърде малки за дадено пространство. Изберете мебелите, за които всъщност имате място. Помислете за баланса на пространството. 
  3. Избирайте внимателно боята  – Изборът на боя е едно от най-важните решения, които можете да вземете по време на декориране. Разгледайте дома си като цяло. Някои цветове карат хората да се чувстват щастливи, спокойни или дори развълнувани. Изпробвайте действителните цветове на боята по стените си, когато избирате от дадените опции. Често предпочитан цвят, който работи добре за един проект, няма да работи също толкова добре за друг. 
  4. .Комбинирайте евтините и скъпи продукти  – Помислете за „неизвестен“ художник и купете въз основа на формата, комфорта и начина, по който изкуството или мебелите работят за Вас и Вашите нужди. Най-скромните предмети за декориране могат да имат най-много душа и да бъдат най-красивото нещо в една стая. Не се страхувайте да съчетавате високите и ниски цени. Не всичко трябва да е скъпо, за да е ценно.

Подобни публикации

Един коментар на “Декориране на дома – 4 полезни съвета

  1. Емили каза:

    Страхотна статия

Коментарите са забранени.