Показване на 7 резултата

КАНЧОК ПРОЦИНКОВАН, 18 СМ / 0816100918

15.60 лв. / бр.
Канчок HARDY от поцинкована стомана, който се използва за нанасяне на хоросан, цимент и мазилка върху големи повърхности. Тези ръчни инструменти се използват при извършване на ремонтни и строителни работи. Оборудван е със специална кука за монтиране на строителни контейнери. Удобната дървена дръжка е полирана и покрита с безцветен лак. Диаметър: 18 см.

КАНЧОК ПРОЦИНКОВАН, 15 СМ /0816100715

13.15 лв. / бр.
Канчок HARDY от поцинкована стомана, който се използва за нанасяне на хоросан, цимент и мазилка върху големи повърхности. Тези ръчни инструменти се използват при извършване на ремонтни и строителни работи. Оборудван е със специална кука за монтиране на строителни контейнери. Удобната дървена дръжка е полирана и покрита с безцветен лак. Диаметър: 15 см.

РАЗТВОР ЗА ЗИДАНЕ НА КАПАЦИ БИЛМАТ 25КГ

19.85 лв. / бр.
РАЗТВОР ЗА ЗИДАНЕ НА КАПАЦИ БИЛМАТ 25КГ
  • БИЛЕКС РК - разтвор за залепване и подмазване на покривни капаци
  • цвят - керемида

ВАРО-ЦИМЕНТОВА МАЗИЛКА DEKEN 40КГ

12.30 лв. / бр.
ВАРО-ЦИМЕНТОВА МАЗИЛКА DEKEN 40 КГ Подходяща е за вътрешни и външни помещения. Устойчива на влага. Полага се машинно и на ръка.
Разходна норма: 14-15кг за 1кв.м. при дебелина на слоя 1см
Начин на полагане: Машинно и на ръка
Подходяща За грубо измазване на нови и стари сгради

ВАРО-ЦИМЕНТОВА ХАСТАРНА МАЗИЛКА 202P WEBER 40 КГ

13.65 лв. / бр.
ВАРО-ЦИМЕНТОВА ХАСТАРНА МАЗИЛКА 202P WEBER 40 КГ Варо-циментовата основа е подходяща за следните основи - бетон, тухла, газобетон; други основи след консултация с производителя.
Тегло: 40 кг
Вид: Мазилка
Цвят: Сив

БАЛАСТРА 30 КГ

2.50 лв. / бр.
БАЛАСТРА 30 КГ
  • Баластра е зърнест материал, представлява смес от дребен добавъчен материал пясък и чакъл.

ЗИДАРСКИ РАЗТВОР ЗА КЕРАМИЧНИ ТУХЛИ WEBER 110G 40 КГ

10.75 лв. / бр.
ЗИДАРСКИ РАЗТВОР ЗА КЕРАМИЧНИ ТУХЛИ WEBER 110G 40 КГ Зидарският разтвор Weber 110G е суха смес за зидане на стени от керамични тухли. Подходящ е за измазване и запълване на дупки в зидарията.
Вид: Зидарски разтвор
Тегло: 40 кг
Марка: Weber

Зидарски разтвори от АЛФА.

✓Промоции и топ оферти.

✓Поръчайте от eAlfa.bg или се обадете на ☎ 089879 1111.

✓ Доставка до адрес или вземане от магазина.

Голямо разнообразие от зидарски разтвори, необходими в строителството и ремонтни дейности, които са с гарантирано качество, устойчивост и здравина.

Предлагаме Ви продукти, с които да обновите апартамента, без да прибягвате до скъпи ремонти. Те ще направят интериора да изглежда като нов.

При нас ще откриете арматура, бои, лакове, мазилки и шпакловки, ВиК консумативи, винилова настилка, грунд и кит, железария, латекс, лепила и силикон, лепила на циментова и гипсова основа, материали за покрив, почистващи консумативи, стълби, скелета и колички, сухо строителство, течно фолио, топло и хидроизолация. Всички продукти са изработени съобразно най – високите критерии за безопастност и качество.

Разгледайте нашите изключително изгодни предложения.