Показване на 2 резултата

ДЕКОРАТИВНА СТЪКЛЕНА ПОДЛОЖКА / EMPAK2

29.99 лв. / бр.
ДЕКОРАТИВНА СТЪКЛЕНА ПОДЛОЖКА / EMPAK2 Ако искате да разчупите стила и да изпробвате нов тип плата и подложки при сервиране на каквото си пожелаете, това оставяме на Вашето въображение.
  • Размери 27 см x 27 см x 0,6 см

ДЕКОРАТИВНО СТЪКЛЕНО ПЛАТО / EMPAK1

19.99 лв. / бр.
ДЕКОРАТИВНО СТЪКЛЕНО ПЛАТО / EMPAK1 Ако искате да разчупите стила и да изпробвате нов тип плата, подложки при сервиране на каквото си пожелаете, това оставяме на Вашето въображение. Ние ви предлагаме многофункционалното декоративно стъклено плато като част от бъдещите поводи, изберете Вашата интерпретация !

Фюзинг е термин, използван за стъкло, обработено по специален начин в пещ при 750-850° С. В eAlfa.bg можете да намерите всичко полезно, прибрано грижливо на едно място.

Има много техники за топлинна обработка на стъклото. Зависи изцяло от фантазията и опита на артиста, така че да се получи ефектен и красив краен резултат.

Фюзинг се използва за направата както на много малки обекти като стъклени мъниста за бижута и декоративни висулки, така и за големи артистични пана за стена, лампи, стъклени стени, врати и барплотове.

За да бъдат постигнати различни ефекти, дълбочина и релеф, понякога стъклото се пече по няколко пъти в пещта, а между топлинните обработки се реже, пробива или шлайфа.

Защо е изгодно да пазарувате от АЛФА ?

Защото изборът ни е огромен, а качеството на стоките доказано. Висококвалифицираните ни оператори ще ви съдействат при всяка една покупка, за да можете да вземете лесно най-доброто решение. Можете да направите вашата поръчка по всяко време в сайта ни eAlfa.bg  или да посетите физическия ни магазин в град Разград. Сред предимствата на нашия магазин са:

  •  Изработка по поръчка и задание на клиента
  •  Огромно разнообразие;
  •  Отлични цени;
  •  Бърза доставка до всяка точка на страната;
  •  Покупка по всяко време на деня;
  •  Изгодни условия на пазаруване;
  •  Редовни намаления.

Фюзинг от АЛФА.

✓Промоции и топ оферти.   ✓Поръчайте от eAlfa.bg или се обадете на ☎ 089879 1111.   ✓ Доставка до адрес или вземане от магазина.