Показване на 2 резултата

САМОРАЗЛИВНА ЗАМАЗКА CERESIT CN 68 25 КГ / 20340

26.15 лв. / бр.
Саморазливна подова замазката Ceresit CN 68 - смес, на циментова основа, обогатена с пълнители, добавки и калциев сулфат. Подходяща е за нивелиране и изравняване на калциево-сулфатни основи, на магнезитни покрития, на основи от излят асфалт, на бързо съхнещи замазки, на повърхности на циментова основа, както и за нивелиране на слоеве замазки при стари сгради.

ТЕЧНО ФОЛИО SOUD. LM DFE 4 КГ SOUDAL /126581

29.00 лв. / бр.
Soudal Soudagum LM е течна водоустойчива мембрана за бани и душове, бетонови подове и циментови замазки, гипсови плоскости, под плочи. Тя е подходяща за водоустойчиво покритие на вътрешни подови и стенни повърхности в помещения временно изложени на вода, които ще бъдат покрити с керамични плочки.

Течно фолио от АЛФА.

✓Промоции и топ оферти.

✓Поръчайте от eAlfa.bg или се обадете на ☎ 089879 1111.

✓ Доставка до адрес или вземане от магазина.

Течното фолио е гъвкава и устойчива мембрана за водоустойчиво покритие на вътрешни подови и стенни повърхности. За повече информация разгледайте нашите висококачествени предложения.

Голямо разнообразие от продукти, необходими в строителството и ремонтни дейности. При нас ще намерите пълен набор от материали за изпълнение на строителните дейности.

Предлагаме Ви и арматура, бои, лакове, мазилки и шпакловки, ВиК консумативи, винилова настилка, грунд и кит, железария, латекс, лепила и силикон, лепила на циментова и гипсова основа, материали за покрив, почистващи консумативи, стълби, скелета и колички, сухо строителство, течно фолио, топло и хидроизолация. Всички продукти са изработени съобразно най – високите критерии за безопастност и качество.

Разгледайте нашите изключително изгодни предложения.