"ДОМ ЗА ВСИЧКИ - ВСИЧКО ЗА ДОМА"

Лепила и силикони

За всякаква повърхност в eAlfa.bg

Високо качество и голямо разнообразие от лепила и силикони, необходими в строителството и ремонтни дейности. Разполагаме с епоксидни лепила, смоли и пълнители, контактни лепила, лепила за метал, керамика и PVC, лепящи ленти, монтажни лепила, пяни, секундни лепила и силикон.

Какво представляват лепилата?

Трябва да започне с от това. Това е така важно, защото преди да използвате някое вещество, трябва да разберете не само как работи, но и от какво е направено. Така, силиконовият адхезивен уплътнител е високомолекулно силиконово съединение. Всички тези трудни думи за обикновения човек се вписват в един израз – силикон. От своето изобретение, материал с уникални свойства е бил използван в широк спектър от индустрии. Една от тези функции е ролята на лепило с висока производителност и многозадачност.

Защо да изберете АЛФА ?

Защото ние ви предлагаме огромно разнообразие от над 10 000 продукта, които са удобно сортирани в различни категории и по този начин бързо ще намерите именно това, което търсите в сайта ни. При желание от ваша страна можете сами да се убедите в отличното качество на всички стоки, които можете да закупите при нас, посещавайки физическия ни магазин в град Разград . Нашите професионални служители ще ви помогнат да вземете правилното решение и ще ви дадат съвет, ако се затруднявате или просто имате някакви въпроси. Очакваме ви още днес !

Промоции и топ оферти. Поръчайте от eAlfa.bg или се обадете на ☎ 089879 1111. Доставка до адрес или вземане от магазина.

Количка