"ДОМ ЗА ВСИЧКИ - ВСИЧКО ЗА ДОМА"

Мебели

Всяко помещение се нуждае от мебели, които да го превърнат във функционално и завършено. Ако влезете в една празна стая, няма как да знаете за какво се използва тя. Мебелировката е същността на помещението.

Как да изберем подходящите мебели

Важно е преди старта на самото обзавеждане, да знаете какво точно търсите. Помислете върху стила и се придържайте към него. Ако нямате ясни идеи, може да заложите на изготвянето на 3D проект.

По този начин ще улесните значително пазаруването и ще съкратите времето, предназначено за него.

Може да комбинирате мебели от различни категории, независимо че става въпрос за едно и също помещение. Важно е това, което накрая ще се получи, да е естетически издържано и да създава предпоставки за комфорт.

Не забравяйте за размерите. Важно е леглото или диванът да съответстват на свободното пространство, предназначено за тях. В противен случай е възможно да си навлечете куп неприятности.

Какво е важно да знаем за самия монтаж

Ние ви осигуряваме достъп единствено до качествени обзавеждания. Всички те са издържали множеството тестове за стандартизация.

В комплектите ще получите нужните елементи, способстващо сглобяването на конкретната мебел. Предварително си осигурете набор от инструменти.

Дори да не сте опитни в монтирането и сглобяването, може да пробвате първо сами. Ако сметнете, че няма да се справите, възползвайте се от професионални услуги.

Избирайки да пазарувате от eAlfa.bg, вие си гарантирате завършен интериор в целия дом.  Всяко кътче ще се превърне в мечтан оазис, където цари лукс, удобство и красив дизайн. С малко пари ще се сдобиете с мечтаната визия в дома си.

Мебели от АЛФА.

✓Промоции и топ оферти. ✓Поръчайте от eAlfa.bg или се обадете на ☎ 089879 1111. ✓ Доставка до адрес или вземане от магазина.

В богатата ни колекция ще намериш голямо разнообразие от внимателно подбрани артикули, впечатляващи с уникален стил, дизайн, изработка и функционалност.

Независимо дали търсиш малка практична маса или голяма разтегателна трапезна маса, тук със сигурност ще намериш варианта, който е най-подходящ за твоя дом и нуждите на твоето семейство.

Открийте нашия богат асортимент от мебели, които ще отговорят на разнообразните ви нужди и ще ви вдъхновят. Така съвсем скоро може да имате мечтания от Вас дом

Количка