"ДОМ ЗА ВСИЧКИ - ВСИЧКО ЗА ДОМА"

Електроматериали и консумативи

Електроматериали и консумативи са продуктите, необходими за изграждането и поддръжката на електрическата инсталация. При нас можете да ги намерите на изгодни цени и за разнообразни цели.

Какви електроматериали продаваме

Ние Ви предлагаме разнообразие от продукти, с които да внесете по-топла или по-студена светлина в дома си. Различни видове, стандарти и с различно предназначение, нашите предложения се вписват добре към всяко помещение.

Работата в направление електроматериали ни харесва и смятаме, че в него можем да предложим много неща, които да ви помогнат по пътя към сбъдването на тази цел – домът ви да блесне в светлина.

При нас ще намерите Дросели, стартери и сензори, Ел. уреди резервни части, Звънци и домофони, Изолационни ленти, клеми, фасунги и ключове, Разклонители и щепсели, Разклонителни кутии и конзоли щепсели, Табла и прекъсвачи и всякакви видове артикули от този вид.

eAlfa.bg – мястото на добрия клиент

Не можем да се оплачем по никакъв начин от нашите клиенти. Те са организирани, бързи, конкретни в заданията си към нас, правят избор след избор с лекота, старателни са да пазят подредено и чисто, както са заварили магазина, което може само да ни радва.

Когато опрем до онлайн продажби, тогава за разхвърляне чисто физическо няма как да говорим. Тогава ние трябва да сме стегнати и да можем да дадем нужното на всеки, който се нуждае от нас.

Именно заради това системата ни за изпращане на стоки до всеки потребител, е нещо, което няма как да пренебрегнем и да оставим на самотек.

Тя е едно от най-важните ни звена в работата, което я прави достатъчно голям приоритет тогава, когато имаме някакъв създал се проблем, ние първо да оправяме нея.

Ако я няма тази система в онлайн магазина ни, ние сме просто загинали. Уважаваме и клиентите, и магазина, и името си, което ни прави малко или много различни.

Благодарим ви, че сте винаги до нас и ни подкрепяте. Очакваме ви да се видим твърде скоро!

Електроматериали и консумативи от АЛФА.

✓Промоции и топ оферти.   ✓Поръчайте от eAlfa.bg или се обадете на ☎ 089879 1111.   ✓Доставка до адрес или вземане от магазина.

Количка