"ДОМ ЗА ВСИЧКИ - ВСИЧКО ЗА ДОМА"

Електрически крушки и светлинни източници

Ние Ви предлагаме разнообразие от продукти, с които да внесете по-топла или по-студена светлина в дома си. Различни видове, стандарти и с различно предназначение, нашите предложения се вписват добре към всяко помещение.

Ще попаднете на електрически крушки, енергоспестяващи, цветни LED крушки и лунички, луминесцентно осветление за публични сгради, офиси и учреждения, халогенни крушки. Всички те са на отлични цени и с доказано качество.

Ние работим единствено с утвърдени и доказани производители, което ни позволява да гарантираме в продължителната експлоатация на моделите, достигащи до крайния потребител.

Електрически крушки и светлинни източници – кои са най-предпочитаните?

Безспорно най-новите решения в осветителната индустрия са LED крушките. В сравнение със старите осветителни тела, които са с нажежаема жичка, енергоспестяващи или халогенни, те са с далеч по-висока ефективност. Именно поради тази причина са успели да превземат пазара за отрицателен период от време.

Ние ви предлагаме LED крушки, които изцяло отговарят на европейските стандарти за качество и ефективност. За изработката на съвременните LED осветления се използват материали, които са устойчиви на прах и удар.

Освен това, те притежават по-голям ъгъл на осветеност, явяващо се един от плюсовете, които не бива да пренебрегваме.

Имате привилегията да закупите най-ефективното средство за осветяване на изключително изгодни цени. Множеството продукти, селектирани прецизно в богатия ни каталог, са най-икономичното решение на пазара.

Осветителните тела се инсталират бързо, лесно и безпроблемно, с възможност за директно монтиране на ЛЕД крушките върху стандартните цокли.

Какво трябва да знаем за LED осветлението?

За никой не е тайна, че скоростта, с която се развиват LED технологиите, е изумителна. Не бяха необходими повече от няколко години, за да се премахнат изцяло проблемите, свързани с използването на ЛЕД крушките в домовете.

В онлайн магазина ни ще откриете решения за всеки кът от вашия дом – от кухнята до банята. Продажната цена, която сме осигурили за вас, е напълно достатъчна предпоставка за извършване на моментна поръчка.

Ежедневно съветваме своите клиенти преди да подменят цялостното осветление в дома си, да се запознаят обстойно с техническите характеристики на LED крушките. Единствено тогава имат възможността да изберат най-подходящия продукт за своите нужди.

Един от най-често срещаните въпроси е свързан с това дали ЛЕД осветителните тела са безопасни. За да се чувствате спокойни, докато домът ви е огряван от иновативните творения, то наша е отговорността да ви издадем една малка тайна.

Продуктите, които ще откриете в онлайн магазина ни, не съдържат вредни вещества като живак и олово, дори и в минимални количества. Ето защо не отдавна проучванията доказват, че LED лампите са най-чистият светлинен източник на пазара.

ЛЕД осветлението безспорно е сред най-предпочитаното от хората по цял свят. Богатият асортимент, внимателно подбран за вас, е в състояние да задоволи всичките ви нужди, потребности и предпочитания.

eAlfa.bg – защо да изберете нашия онлайн магазин

Избирайки АЛФА като ваше място за пазаруване вие си гарантирате, че няма да съжалявате за направения избор. Ние вярваме, че правилното съотношение между качество и цена е почти всичко, на което клиентът се надява.

В допълнение ще ви дарим с мило обслужване и изчерпателни отговори на всяко ваше запитване, свързано с функционалността и характеристиките на електрически крушки и светлинни източници, които така внимателно сме

Електрически крушки и светлинни източници от АЛФА.

✓Промоции и топ оферти.   ✓Поръчайте от eAlfa.bg или се обадете на ☎ 089879 1111.   ✓Доставка до адрес или вземане от магазина.

Количка