"ДОМ ЗА ВСИЧКИ - ВСИЧКО ЗА ДОМА"

Почистващи средства и препарати

Почистването е неизменна част от поддръжката на всеки дом. А наред с добрите и качествени препарати, трябва да помислим и за инструментите. Ние от eAlfa.bg знаем, че всеки един от вас иска да бъде най-добър в това, което прави. Поради тази причина ви предлагаме цяла една категория, включваща всевъзможни почистващи средства и препарати.

Целта ни е да променим помещенията в дома ви, без да добавяме нищо, освен аромат, блясък и чистота. Разполагаме с безброй продукти, дело на доказани и утвърдени производители.

Какви продукти са включени в нашата селекция

Всеки дом се нуждае от подходящи грижи, за да остане уютен и елегантен. Една от дейностите, които значително подобряват нашия комфорт, когато сме си вкъщи е почистването на дома.

Изберете онзи препарат, с който да почистите дърво, теракот, фаянс или друга повърхност. Ние ви гарантираме в качеството на продуктите в този каталог.

Всеки от тях е тестван и е доказано ефикасен. Гаранция за един наистина приветлив дом, потънал в блясък и чистота.

Не се лишавайте и от почистващите средства, нужни за хигиената в дома ви. Всеки от артикулите достига до крайния потребител на изгодна цена, която няма да промени драстично банковите сметки.

Разгледайте нашите предложения от категориите Почистващи и мокри кърпи, Почистващи препарати и ароматизатори, Четки и бърсалки. С тях почистването става лесно и приятно.

Защо да изберете eAlfa.bg?

Много често потребителите си задават един и същи въпрос, свързан с това защо да изберат конкретен онлайн магазин или физически обект, от който да пазаруват.

За нас е от ключова важност да ви предлагаме не просто решения, а качествените решения. Избирайки онлайн магазина ни като ваш верен съюзник в борбата срещу мръсотията, вие си гарантирате само едно – успешно почистен дом, където с удоволствие да прекарвате свободното си време.

Освен всичко останало, разполагаме с опитни продавач – консултанти, които са винаги в готовност да съдействат, така че казусът ви, свързан с поддържане на хигиената да бъде решен.

Можете да се допитвате до тях, ако не сте наясно с предназначението на някои от артикулите или чисто и просто имате нужда от съвет, по отношение на самата покупка.

За да бъде цялото това преживяване, свързано с избора на почистващи средства и препарати, още по-вълнуващо, сме се погрижили за бързата доставка до дома.

Без значение дали сте шопинг маниаци или не, дали обичате да губите време в обиколки из магазините или не сте привърженици на това, днес можете да се възползвате от доставка до дома.

Така ще спестите време, което да инвестирате в самото почистване. Ще се насладите на процеса, който преди това никак не ви се е нравил. Ще се изненадате колко по-леко и приятно се случва всичко, когато под ръка имате правилните помощници.

Ценовият диапазон позволява на всяка една домакиня да извърши плащане на своята поръчка, без да се страхува, че е инвестирала твърде много.

Бъдете с няколко стъпала пред останалите, пазарувайки от eAlfa.bg – сигурният начин за постигане на съвършена чистота и хигиена.

Почистващи средства и препарати от АЛФА.

✓Промоции и топ оферти.

✓Поръчайте от eAlfa.bg или се обадете на ☎ 089879 1111.

✓ Доставка до адрес или вземане от магазина.

Количка