"ДОМ ЗА ВСИЧКИ - ВСИЧКО ЗА ДОМА"

Дом

Кое е най-важното нещо, което определя и превръща един Дом в мечтания ? Това, за което говорим, не е нещо, а по-скоро е чувство, усещане.

Случвало ли ви се е да сте в две различни постройки, в които температурата е една и съща, но едното да се усеща някак си по-студено и негостоприемно отколкото е другото?

Ако отговорът е да – то най-вероятно едва ли искате вашето жилище да се усеща студено и неуютно посетителите му да се чувстват добре.

В eAlfa.bg отдавна вече сме предугадили, че вашата цел е свързана с това, че искате да стоплите отношенията си с четирите стени, които ви обграждат. Всъщност, този процес, който се стремите да изпълните от начало до край, се нарича превръщане на жилището в дом.

Какви предложения за дома има при нас

Някои хора казват, че да създадеш Дом е сложно, а други, които най-често вече са го постигнали, заявяват гордо, че това е най-елементарното нещо, което са правили. Е, това със сигурност е позиция, базираща се на крайна субективност, чиято достоверност не може да бъде съдена.

Така де, важното е, че в нашият онлайн магазин съществува секция, в която има всичко за вашия дом. Мрежата от артикули се разклонява в десетки, стотици посоки и минава през всякакви видове стоки, които се предлагат при нас.

Изборът ви може да започне от всякакви разцветки на домашен текстил , да мине през електро консумативи за дома, през домашни потреби, през сувенири и подаръци, та да стигне до отопление и вентилация, дребна и бяла техника.

При нас има всичко, което ви е необходимо, така че заповядайте!

eAlfa.bg – сигурното място за всеки клиент

Няма спор, че всеки клиент изпитва нуждата да почувства в своя търговец една истинска опора. Това е нещото, което прави клиентът изключително уверен дори и в избора си.

Според неотдавнашни изследвания, когато потребителят бъде посрещнат топло от компетентен служител в търговския обект, който е посетил, то шансът за това да закупи нещо, се увеличава значително.

Ние следваме плътно това изследване и нямаме намерение да спрем поради една единствена причина – харесва ни да се чувствате наистина сигурни в това, което правите при нас. Да, напълно ясно ни е, че магазинът ни е изключително препълнен с асортимент от различен вид и приложение.

Това несъмнено е нож с две остриета. В единия случай е добре, защото клиентът е впечатлен от разнообразието, а в другия бързо се превръща от впечатлен в объркан потребител.

Тук си проличава и професионализма на онези, които го посрещат в магазина, защото трябва да са до него в точно онзи момент, в който се случва преходът между едното и другото състояние на потребителския дух.

Няма да крием, че в началото, когато нашият магазин прохождаше, ни беше адски трудно да отделяме огромно внимание на всеки клиент поотделно, но в един момент бързичко се адаптирахме.

Заповядайте при нас, за да получите адекватна оценка на ситуацията, в която се намирате и още по-важното – сигурна помощ от компетентен професионалист.

В категория Дом на АЛФА ще намерите огромен избор от продукти за дома.

✓Промоции и топ оферти. ✓Поръчайте от eAlfa.bg или се обадете на ☎ 089879 1111. ✓ Доставка до адрес или вземане от магазина.

Постигнете перфектната атмосфера в жилището си. Изберете нова красива покривка за маса, декоративна възглавница с модерен мотив или килим и още много.

Внесете нотка свежест и вдъхновение в ежедневието си и създайте мечтания интериор.

Вдъхновени от домашния уют и всички позитиви, които той носи за човека, ви предлагаме продукти за Вашия дом, с които да намерите радостта и да се почувствате истински щастливи у дома.

Количка