Къмпинг

Това, че сме в природата не означава, че трябва да останем жертва на стихиите, все пак има къмпинг оборудване, с което можем да направим нашият престой в природата една идея по-удобен.

Леко, качествено и ефикасно къмпинг оборудване за многодневен престой

Къмпинга, лагеруването и преходите в природата са мана от небесата. Те могат да бъдат глътка свеж въздух, далеч от шумотевицата на модерният живот – начин да се върнем към един по-естествен начин на живот, но не прекалено.

Реално малко са нещата, които могат да се сравнят с красотата на дивото и необузданото. Вида на огромно високите планини или тучните долини с чисти езера и реки, са смиряващата гледна поред която ежедневните проблеми се смаляват.

Този повик към естественото е изключително привлекателен начин човек да прекара малкото си свободно време, в медитация, разходка или приятен престои под дебелата сянка на висока планина. Но търсенето на това освобождаване не бива да бъде в ущърб на основните удобства от живота.

Ако търсите начин да принесете част от модерните удобства, без да заглушавате звука на природата, избор направен тук ще бъде един прекрасен начин да постигнете желаното.

Какво можете да намерите в категория „Къмпинг“

В тази категория можете да намерите инструменти и способи за оцеляване и престой в природата. На практика, само на 1 кликване разстояние, вие имате всички нужни практични решения и удобства.

Палатки

Палатката е класически, преносим вид убежище и вид заслон, които допринася до комфорта и безопасността на вашите преходи в природата. Те са създадени от специален материал пригоден за външно ползване, изградени да са леки, но и издръжливи.

Палатките за дълъг престои са значително по-висок клас, но това е необходимо, особено ако сте решили да предприемете преход, които изисква качествено оборудване.

С цел обезопасяване и подсигуряване здравословното състояние на всеки планинар или природен турист, сънят и предпазването от стихиите са важни аспекти, за които сме се погрижили.

Къмпинг столове – удобни и издръжливи

Да, спането е важна част, но не бива да се подценява важността от седенето на удобно и сухо място, особено когато става дума за преход в планината.

Благодарение на подобни столове вие можете да позволите на тялото да почине, без да се излагате на студенината на горският под или неудобството на изстудяваща скала.

Къмпинг столовете идват във всякакъв размер, като те са еднакви удобни и функционални, някои по-малки и компактни, други пригодени за по-дълго седене.

Фенери с батерии

Видимостта през нощта е също толкова важна, най-вече от съображение за безопасност, но и като способ за удобство.

Природата е красива, но може и да бъде изключително безпощадна към невниманието – с преносимите фенери с батерии можете да осветите непрогледното, за да знаете къде стъпвате.

Соларни душове

Всеки, които е има удоволствието да се къпе с вода нагрята от слънцето знае мекотата и уюта, която тази естествена топлина създава. А това, че сте в природата не означава, че не можете да спазвате нужната хигиена – с този вид артикули това е напълно възможно и достъпно.

Къмпинг принадлежности

Тук ще намерите всичко нужно за допълнителното придобиване на удобство на всяка естествена обстановка, от хладилни чанти до инструменти и посуда.

Защо да изберете АЛФА ?

Защото ние ви предлагаме огромно разнообразие от над 10 000 продукта, които са удобно сортирани в различни категории и по този начин бързо ще намерите именно това, което търсите в сайта ни. При желание от ваша страна можете сами да се убедите в отличното качество на всички стоки, които можете да закупите при нас, посещавайки физическия ни магазин в град Разград . Нашите професионални служители ще ви помогнат да вземете правилното решение и ще ви дадат съвет, ако се затруднявате или просто имате някакви въпроси. Очакваме ви още днес !

Количка