"ДОМ ЗА ВСИЧКИ - ВСИЧКО ЗА ДОМА"

Градинска техника и ръчни инструменти

Всеки собственик се нуждае от градинска техника и ръчни инструменти, за да постигне най-добрите резултати за кратко време.

Богат избор на градинска техника и ръчни инструменти

Приятно е човек да работи с ръцете си, но понякога идва момент, когато трябва да се погрижиш за градината и ливадата и нямаш луксът на свободното време да го сториш. За това е нужно правилната техника и оборудване, които не само ще улеснят вашите градински задължения, а дори ще ги направят приятни.

1. Грижа за поляната и храстите

Зеленината на една добре поддържана поляна е несравнимо спокойствие, доброто подрязване зависи от качеството на вашето оборудване, като такова можете да намерите при насНие сме най-добрата дестинация за градинска техника и ръчни инструменти, като нашите предложения комбинират качество и функционалност.

2. Триони за клони и резачки

Тази категория е една от най-посещаваните места, тъй като всеки собственик на градина има нужда от механична помощ, особено когато става дума за рязане на клони и дървета. В нашите каталози вие можете да намерите всичко нужно за справяне с дори най-коварните и обрасли градини .

3. Водоструйки и парочистачки

Когато става дума за доброто почистване на големи пространства, най-добрият вариант е да посегнете към парочистачката и водоструйката. Водоструйките идват в две разновидности – електрически и бензинови, като са в широк диапазон подходящ за всеки бюджет.

4. Мотофрези

Понякога лопата просто не е достатъчна, това е момента, когато се обръщате към нашата градинска техника и оборудване, като бензиновите снегорини, които бързо се справят дори и с големи количества сняг. А мотофрезите безпроблемно се справят с дори най-упоритата земя, превръщайки я в почва подходяща за вашите озеленителни цели.

5. Градински водни помпи и градински пръскачки

Нашите градински помпи и пръскачки ви позволяват да се отнесете към даден проблем, с безпрецедентна ефикасност, като не правите компромис с вашите цели. Те са подходящи за различни подходи и всякакви бюджети, като можете да избирате от едни от най-добрите и ефикасни марки на пазара.

6. Моторни свредели

Нашият екип се е погрижил при нас да имате всичко налично, за да продължите традицията на семейната продукция. Моторните свредели съчетават бързина и ефикасност, като бързо подготвят мястото за поставяне на греди, основи и дори колове за лозя – а нашите гроздомелачки ви позволяват да се насладите на крайната си продукция.

7. Аксесоари за градинска техника и листосъбирачи

В нашият магазин можете да намерите всички важни консумативи, за да си гарантирате безпроблемно озеленяване. Ние разполагаме със всичко необходимо от корди за тримери в различен диаметър и дължина, до резервни части за градинско оборудване.

А нашите листосъбирачи бързо се справят с есенните ангажименти и за минути могат да превърнат една поляна пълна с листа, в зелената идилия, която целите. Идват в различни мощности и капацитети, като ви позволяват да се съобразите с най-икономичните си стандарти.

Защо да изберете АЛФА ?

Защото ние ви предлагаме огромно разнообразие от над 10 000 продукта, които са удобно сортирани в различни категории и по този начин бързо ще намерите именно това, което търсите в сайта ни. При желание от ваша страна можете сами да се убедите в отличното качество на всички стоки, които можете да закупите при нас, посещавайки физическия ни магазин в град Разград . Нашите професионални служители ще ви помогнат да вземете правилното решение и ще ви дадат съвет, ако се затруднявате или просто имате някакви въпроси. Очакваме ви още днес !

Градинска техника и ръчни инструменти от АЛФА. 

✓Промоции и топ оферти.  ✓Поръчайте от eAlfa.bg или се обадете на ☎ 0898791111.  ✓Доставка до адрес или вземане от магазина. 

За грижата за градината и ливадата е нужно правилната техника и оборудване. Ние ви предлагаме продукти, които не само ще улеснят вашите градински задължения, а дори ще ги направят приятни.

Богат избор от градински ръчни инструменти, косачки и консумативи, листосъбирачи, мотофрези, напояване и поливни системи, пръскачки, резачки и консумативи, свредла и други.

Всички продукти са изработени от висококачествени материали, съобразно всички установени стандарти за качество и безопасност.

Изберете от широката гама градинска техника и ръчни инструменти сега.

Количка