"ДОМ ЗА ВСИЧКИ - ВСИЧКО ЗА ДОМА"

Смесители

Смесителите са завършващият елемент на всяка мивка. При нас разнообразието от модели е голямо. Продуктите ни са произведени с различни материали и функции.

Създайте модерен и стилен дом впечатляващ с перфектен дизайн, съчетал чудесно форма и цвят на мебели и оборудване. Важен детайл е съвършенството и красотата – тези малки, но съществени подробности, които дават завършен вид на интериора. Такъв е и смесителя, който трябва да пасва на цялостното изложение. Той не е просто аксесоар, той е важен и полезен и е призван да изпълнява определени функции. Затова от значение са и практическите му качества.

Какви смесители за вода се предлагат в eAlfa.bg

В онлайн магазина сме подготвили различни видове, подходящи за нуждите дори на най-претенциозните клиенти.

За онези от вас, привърженици на стилната и изчистена визия, сме селектирали класически варианти, отговарящи на очакванията ви.

Нуждаете се от дизайн, придаващ нотки на екзотика във вашата баня или кухня? Ние сме в готовност да задоволим изцяло потребностите ви.

Получавате дълъг гаранционен срок, който ще ви позволи да почувствате сигурност и съдействие, дори при появили се незначителни проблеми със закупения смесител за вода.

Какво трябва да знаете при избора на смесители за вода

За никого не е тайна, че основното потребление на вода е в кухненското помещение. На това място извършвате измиване както на ръце и съдове, така и на плодове, зеленчуци и други продукти.

За да не се налага да посещавате редовно магазини, предлагащи този клас аксесоари, е важно да сте се оборудвали с продукт, който да ви осигури надеждност и да бъде лесно за почистване.

Изборът на такъв артикул изисква да бъдете предварително запознати с основните му характеристики.

Не пропускайте да почерпите знания както за дизайна, така и за класификацията на смесителя, който възнамерявате да закупите.

В старанието си да ви бъдем максимално полезни, ние ще ви съдействаме за придобиването на именно тези познания.

На вас остава единствено да извършите правилния избор, който вече няма да изглежда толкова сложен.

  • Тип смесител;

В нашия онлайн магазин ще откриете два вида смесители – едноръкохваткови и двуръкохваткови. Тези, които от двете страни имат кранове, са двуръкохваткови.

Моделът, чието спиране и пускане на водата се извършва с помощта на лост, се нарича едноръкохватков.

Какъвто и тип смесител да изберете, съобразно нуждите си, ние ви гарантираме за неговата дълга експлоатация.

  • Класификация по форма;

Смесителите в нашия колоритен каталог са свръх разнообразни. Тук ще срещнете изцяло класически форми, които са по-плоски като визия или удебелени. Разполагаме още с R-образни модели и със S, J форми.

  • Материали, участващи в производството;

Безспорно най-разпространеният материал е месингът. Прието е, че той изцяло отговаря на изискванията за здравина, лесна обработка и почистване. Използвани са също и други видове метали и сплави като: бронз, керамика и гранит.

Защо да пазарувате от нас

Нашите висококачествени предложения за смесители биха задоволили изискванията и нуждите и на най-взискателната домакиня.

Можете и сами да се убедите в професионализма ни, обръщайки се за съвет към членовете от екипа. Направете правилния и информиран избор, за който няма да съжалявате.

Подарете си удобството и комфорта, които всеки заслужава!

Смесители от АЛФА.

✓Промоции и топ оферти.   ✓Поръчайте от eAlfa.bg или се обадете на ☎ 089879 1111.   ✓Доставка до адрес или вземане от магазина.

Количка