"ДОМ ЗА ВСИЧКИ - ВСИЧКО ЗА ДОМА"

Мебели за баня

В банята няма място за твърде много импровизации и експерименти. Тук същественото изискване за обзавеждането е да бъде семпло и практично. Всички мебели за баня, които ще откриете в тази категория, са изработени съобразно най – високите екологични стандарти.

Благодарение на свободната търговия и откритите граници в днешно време на пазара в България се продават какви ли не продукти, много от които със съмнително качество. За да не оставяте нищо на случайността ви препоръчваме да се обръщате само към проверени и доказани във времето магазини, които предлагат продукти от висок клас, какъвто е онлайн магазинът на eAlfa.bg.

Какви мебели за баня предлагаме в нашия магазин

В eAlfa.bg основно акцентираме върху няколко продуктови категории в нишата с мебели за баня и те включват:

  • Горни шкафове – често се комбинират с огледала и LED осветление. Поставят се върху мивката;
  • Долни шкафове – подходящи за съхранение на тоалетни принадлежности и препарати; Поставят се под мивката;
  • Огледала за баня – може би най-задължителната мебел за баня. Поставя се задължително над мивката;
  • Душ кабини и паравани – за тези, които не са привърженици на ваните, душ кабините са най-добрата алтернатива. Предлагаме различни по форма душ кабини, като имаме и хидромасажни модели;
  • Вани – ако горещата вана с вода е вашият начин да релаксирате, това е изборът за вас;
  • Лири – различни модели лири с допълнителни функционалности.

Ако се интересувате от конкретен продукт, може да разгледате и нашите подкатегории, в които има голям избор на страхотни цени.

Мебели за баня в комплект или поотделно?

Вани, горни шкафове, долни шкафове, душ кабини и паравани, лири и огледала за баня – изберете сред широката гама продукти.

Ако правите ново обзавеждане на банята си, най-вероятно търсите комплект мебели за баня. В същото време, може да имате нужда от просто отделна мебел и тогава е важно да имате избор от качествени продукти.

Изборът на мебели следва да се диктува изцяло от нуждите на помещението, както и от личните предпочитания, които отделните клиенти имат.

Декорирайте банята си с практични и изгодни мебели за баня, които ви предлагаме.

eAlfa.bg – сигурният избор за банята

В нашия онлайн магазин се предлагат великолепни аксесоари и принадлежности за баня на едни от най-доказаните производители у нас и в Европа. Както и сами ще имате възможността да се убедите Алфа е мястото, в което добрата цена среща високото качество, за да ви предложат най-доброто на пазара.

Избирайки си мебели за баня от нашия магазин вие залагате на опита и професионализма, които ние Ви гарантираме. Създайте мечтаната си баня и си осигурете място, в което може да получите уединението и комфорта, който заслужавате.

Разгледайте страхотните ни оферти и поръчайте още днес –останалото оставете на нас!

Мебели за баня от АЛФА.

✓Промоции и топ оферти.   ✓Поръчайте от eAlfa.bg или се обадете на ☎ 089879 1111.   ✓Доставка до адрес или вземане от магазина.

Количка