Баня

Скоро предстои да започне сезонът на ремонтите и все повече от нас се оглеждат за идеи за една по – стилна, модерна и уютна баня. Ако и вие искате да обновите банята си, задачата пред вас със сигурност не е лесна.

Нашите мебели за баня предлагат практични решения за подреждане и много място за съхранение на всички необходими принадлежности. За да имате повече време да се грижите за себе си, вместо да търсите пастата за зъби.

Предлагаме ви голям набор от стенни плочки, подови плочки, гранитогрес, фаянс и теракота, смесители, обзавеждане за баня и санитарен фаянс.

Тенденции в банята през 2022 година

Ремонтирането на банята е огромна инвестиция на финанси, време и положени усилия, затова е от изключителна важност да си направите план и да не се отклонявате от него. Всичко трябва да стартира с определение на бюджета, след това трябва да изберете предпочитания от вас дизайн. Третата стъпка е да закупите материали. Ако не знаете как точно искате да изглежда бъдещата Ви баня, ние ще Ви помогнем. Ето и топ тенденциите за обзавеждане на баня за 2019 година.

Дърво и дървени акценти

Ако си падате по красотата на естествения материал, то за Вас няма нищо по-уютно от дървото. Дали ще изберете специално обработени дървени мебели с естествен фурнир, които да устоят на условията в банята или ще заложите на модерните плочки, които имитират дърво, със сигурност няма да сгрешите. Времето на скучните и неприветливи бани мина! Днес на фокус е уюта!

Свежи и студени цветове

Свежите, но студени тонове, които създават усещане за спокойствие и стил са много популярни през тази година. Интериорните дизайнери съветват да изберете светлосин, нежен тюркоаз или свежо зелено. Съчетайте тези нюанси с дървени акценти, за да създадете усещане за стил.
Интересно нареждане на плочки.
До съвсем скоро на мода бяха плочките с нестандартни форми, но сега от 2019 и през следващите няколко години се наблюдава завръщане на стандартните правоъгълни или квадратни плочки, но поставени в нестандартни форми, които ободряват Вашата баня.
Актуално подреждане на шахмат или тип рибена кост. Изберете контрастни цветове на плочките, за да има по-голям ефект.

Естествен камък

На мода тази година се завръща не само и дървото, а и естествения камък – тези два материала ще диктуват тенденциите в следващите няколко години. Естественият камък ще се среща навсякъде – от умивалници, плотове, до естествен камък на стената или на пода. На пазара се предлага все по-богат избор от естествен камък – гранит, мрамор, варовик, травертин, оникс, гнайс, пясъчник и други.
Душ пита, слушалка или комбинация от двете.
Според специалисти в интериора през следващите години комбинация от статична душ пита и подвижен душ ще е топ тенденция. Купете широка душ пита със структура за вграждане и комбинирайте с практична слушалка за по-голямо удобство.

При нас ще намерите разнообразие от продукти и идеи, за една по стилна, модерна и уютна баня. Всичко за пълното обзавеждане и ремонта!

Огромно разнообразие за Баня от АЛФА.

✓Промоции и топ оферти.   ✓Поръчайте от eAlfa.bg или се обадете на ☎ 089879 1111.   ✓Доставка до адрес или вземане от магазина.

Количка