Показване на 8 резултата

ЧЕТКА ЗА СНЯГ СЪС СТЪРГАЛО 400 ММ СИНЯ SPARTA /552955

6.00 лв. / бр.
ЧЕТКА ЗА СНЯГ СЪС СТЪРГАЛО 400 ММ СИНЯ SPARTA
ДЪЛЖИНА: 400 мм
МАТЕРИАЛ: PVC
ТВЪРДОСТ НА КОСЪМА: Средна

КАТИНАР/ВЕРИГА ЗА ВЕЛОСИПЕД Ф8 ММ, 180 СМ, СВЕТЕЩ / 189

26.20 лв. / бр.
КАТИНАР/ВЕРИГА ЗА ВЕЛОСИПЕД Ф8 ММ, 180 СМ, СВЕТЕЩ
РАЗМЕР: ф8 / 180 см
МАТЕРИАЛ: метал/пластмаса
 

КАТИНАР/ВЕРИГА ЗА ВЕЛОСИПЕД Ф8 ММ, 180 СМ, ЦВЕТЕН / 188

22.20 лв. / бр.
Устойчиво на надраскване, цветно (синьо, сребристо, червено или черно) полупрозрачно PVC покритие. Ключалка с полу-гъвкаво стоманено въже ф 8 мм, дължина 180 см. 2 никелирани месингови ключа с ергономична противоплъзгаща ABS капачка. Механизъм от 4 дискови щифта, защитен от устойчив на надраскване ABS капак. Ключът може да се сваля само в заключено положение. Усуканите кабелни ключалки са прости и практични, особено подходящи за закрепване на велосипеди.

КАТИНАР/ВЕРИГА ЗА ВЕЛОСИПЕД Ф25 ММ, 100 СМ, СИН / 172.100

35.40 лв. / бр.
_x000D_ Дължина: 150см _x000D_ Една скоба _x000D_ 3 секретни ключа _x000D_ Тегло: 360гр. _x000D_ _x000D_

КАТИНАР/ВЕРИГА ЗА ВЕЛОСИПЕД Ф25 ММ, 70 СМ, СИН / 17270

34.30 лв. / бр.
Подсилена верига за мотоциклет с плоска ключалка. При този тип заключващи елементи стоманеният кабел е вкаран вътре в стоманени пръстени, което затруднява срязването на скрепителния елемент. Допълнителен външен слой пластмаса предпазва от надраскване. 17270 КАТИНАР/ВЕРИГА ЗА ВЕЛОСИПЕД Ф25 ММ, 70 СМ, СИН

КАТИНАР/ВЕРИГА ЗА ВЕЛОСИПЕД Ф12 ММ, 45 СМ, ЦВЕТЕН / 147

10.60 лв. / бр.
Усуканите кабелни ключалки са прости и практични, особено подходящи за закрепване на велосипеди, скутери и мотопеди. Полу-гъвкава стомана ф 12 мм, дължина 45 см. Устойчиви на надраскване. КАТИНАР/ВЕРИГА ЗА ВЕЛОСИПЕД Ф12 ММ, 45 СМ, ЦВЕТЕН

КАТИНАР MATRIX ВЕЛОСИПЕДЕН, УНИВЕРСАЛЕН, 8 1200 ММ / 918169

7.33 лв. / бр.
Катинар МТХ подходящ за заключване на велосипеди, детски колички, други свободно движещи се превозни средства, също така и в случаи, когато не може да бъде използван стандартен катинар, защото обектите, които се заключват са отдалечени един от друг.  Стоманено въже с PVC обвивка: ф8 мм. Автоматично заключване 918169 КАТИНАР ВЕЛОСИПЕДЕН, УНИВЕРСАЛЕН, 8 * 1200 ММ// MTX

Всеки велосипед има нужда от препоръчително оборудване.

В тази категория ще намерите много повече от нужното за минималната поддръжка на едно колело, а цялостна колекция от принадлежности, които да ви помогнат да сте по-видими и сигурни на пътя.

Какво е препоръчителното оборудване за велосипед?

Това, което е задължително, за да увеличите своята сигурност на път, през нощта или деня, са свързани с вашата видимост и вашата способност да виждате самия път.

Този тип фарове са и от задължителните аксесоари, тъй като чрез тях се превръщате в един много по-предвидим елемент на пътя. Други важни елементи за комфорт и по-лека поддръжка могат да бъдат вътрешните гуми за съответните размери капла.

Ходовата част, а именно скоростите и веригата, имат нужда от често смазване и реглаж. При нас можете да откриете нужните инструменти и принадлежности.

Инструменти за поддръжка на колело

Като основен инструмент за реглаж, всеки отговорен велосипедист се нуждае от съответстващи по размер и вид отвертки, шестограми и ключове. С тях можете да сменяте части и да извършвате важна поддръжка, която да направи карането ви много по-гладко.

След този тип ключове, е важно да имате помпа със сменяеми накрайници. Те Ви послужат ако се наложи да направите полева поправка или смяна.

Заедно с това е добре и да разполагате с грес или смазващ спрей за подвижните части. Той може спокойно да се използва и на жилата, за да се удължи живота им.

Именно жилата на спирачките и скоростите, от командите, до съответните конзоли – са уязвими на ръжда и протриване, използване на смазочни греси или спрейове позволява по-гладко управляване.

eAlfa.bg е вечен синоним на качество – ето защо

Понеже сме педантични в избора си и проверката на качествата на всеки продукт и можем да ви гарантираме за тяхното добро състояние, функционалност и добра цена.

В това, има и добавено удобство на пазаруване през онлайн портал, където да се снабдите със всичко необходимо за оборудването на велосипеда.

Препоръчително оборудване за велосипед от АЛФА.

✓Промоции и топ оферти.   ✓Поръчайте от eAlfa.bg или се обадете на ☎ 089879 1111.   ✓Доставка до адрес или вземане от магазина.