Потребителят може да заплати цената на поръчаната стока по един от следните начини:

  • За стоки, с място на доставка – на територията на Република България:
  • Плащане при доставка („наложен платеж“).
  • Плащане по банков път.
  • За стоки, с място на доставка – извън територията на Република България:
  • Плащане по банков път.
  • Плащане с дебитна/кредитна карта.

При избран начин на плащане „плащане при доставка” („наложен платеж“) клиента дължи такса наложен платеж, която е процент от стойността на пратката и се изчислява автоматично от сайта преди финализиране на поръчката. Потребителят се задължава да заплати в момента на доставката на куриера, извършващ доставката пълната стойност на доставената стока, съгласно потвърдената поръчка, ведно с цената за доставка на стоката. Потребителят предава на куриера дължимата сума, което се отбелязва в талона за приемо–предаване, (удостоверяващ предаването на стоката от куриера на потребителя), който служи за разписка. С подписването талона за приемо – предаване купувачът овластява куриера да предаде от негово име и за негова сметка на Алфа Трейд сумата представляваща продажната цена на доставената стока.

При избран начин на плащане „по банков път”, Потребителят заплаща стойността на поръчаната стока, съгласно потвърдената поръчка в банковата сметка на Алфа Трейд , посочена на сайта. Моля, посочвайте в платежното нареждане като основание за плащане номера на поръчката Ви, генериран при изпращането й.

Данни за превод: 

  • Получател: „Алфа Трейд” ООД, Булстат: 116582749
  • Банка: Райфайзенбанк (България) ЕАД 
  • IBAN: BG44 RZBB 9155 1013 5372 45
  • BIC:RZBBBGSF

Ако в срок от 5 работни дни след потвърждаване на поръчката, сумата по същата не постъпи в посочената банкова сметка, поръчката ще бъде автоматично анулирана.

* При избран начин на плащане „с дебитна/кредитна карта”, Потребителят заплаща стойността на поръчаната стока с банкова карта, чрез виртуален ПОС терминал.

Вашата покупка ще пристигне до Вас в срок от 1 до 2 работни дни.

В случай, че във Вашия град няма офис на куриерската фирма, доставката Ви ще отнеме 3 работни дни.

Всички поръчки направени след 14:00ч. се обработват и изпращат на следващия работен ден. Поръчки направени до 14:00ч се обработват същият ден и се взимат от куриер при готовност.

Всички пратки до 20 кг от куриерска фирма Еконт и Спиди се доставят до врата на етаж. Пратки над 20 кг. (включително и палетни пратки )се доставят до входната врата на сградата(къща с двор до вратата на двора).

Безплатната доставка за над 400 лв. не важи за следните продукти –  Гранитогрес, теракота и плочки за баня и други строителни материали с голям обем и тегло. За тези продукти може да получите индивидуална оферта за транспорт, като се свържете с наш оператор.

Транспорт Алфа Трейд – важи само след уточняване с оператор

Доставка до врата на клиента – извършва се за малки и средни по обем пратки, които се транспортират от Алфа Трейд.

Доставка до адрес на клиента – извършва се за обемни и тежки пратки, които се транспортират от Алфа Трейд. Тези пратки се доставят до входната врата на сградата, без да се пренасят вътре в имота на клиента.

Всички поръчки с обща стойност над 400 лв тегло до 20кг. са с безплатна доставка за България. Безплатната доставка за над 400 лв. или продукт с такъв етикет, е за самата такса за доставка, тя не изключва таксата наложен платеж.

*Безплатна доставка за над 400 лв., не важи за продукти в промоция.